Case Studies

Cases

Harry Robben keukens

Case naam

Harry Robben Keukens

De opdracht was om een eenvoudige website te ontwikkelen en daar ook de teksten voor te schrijven. Harry Robben Keukens staat voor duurzaamheid, creatief en betrouwbaarheid. Dat moest de site uitstralen. 

Het logo is opnieuw gedigitaliseerd en er zijn foto’s gemaakt van de werkplaats en bewerkt in Affinity photo.

Bezoek de site van harryrobbenkeukens.nl  en bekijk het eindresultaat.

Pecunia Bewind

Case naam

Pecunia Bewind

Kan je snel een website bouwen in WordPress? Ja dat kan. In slechts drie dagen tijd werd de site van Pecunia Bewind gebouwd. Van het ontwerp van het logo tot de integratie van Woocommerce webshop tot het ontwerp van het briefpapier.

De groene kleur in het logo symboliseert, groei en harmonie. En de kleur paars combineert de stabiliteit van blauw en de energie van rood. Ook wordt het geassocieerd met wijsheid en waardigheid.

Bezoek de site van Pecuniabewind.nl  en overtuig jezelf dat je een professionele WordPress website kan krijgen in drie dagen tijd.

Advocatenkantoor De Leeuw

Case naam

Advocatenkantoor De Leeuw

De opdracht voor advocatenkantoor De Leeuw was om een site te bouwen waarbij de potentiële cliënten snel tot de kern van de zaak konden komen. Er moesten voldoende call to action momenten ingebouwd worden. Alles staat in het teken om cliënten ertoe te bewegen om voor advocatenkantoor De Leeuw te kiezen.

De kleuren oranje en blauw uit het logo zijn doorgetrokken in de gehele site. Oranje staat voor vastberadenheid, aanmoediging en stimulatie. En de kleur blauw staat voor vertrouwen, loyaliteit, waarheid en wijsheid.

Bezoek de site deleeuwadvocaten.nl  en bekijk het eind resultaat.

Taha facility services

Case naam

Taha facility services

Taha facility services wilde graag dat de website haar huidige dienstverlening beter zou belichten. Daarbij moest de website volledig responsive zijn en veel call to action features hebben. 

Taha facility services staat voor een professionele organisatie die een dienst levert waar de klant en de medewerker trots op kunnen zijn. De website moest dat gevoel ook uitstralen. 

Bezoek de site tahacleaning.nl en bekijk het eind resultaat.

Tegeltechniek J. van Dijk

Case naam

Tegeltechniek J. van Dijk

De oorspronkelijke website van vandijktegels.nl bestond in eerste instantie uit alleen een landingspagina. De opdracht was om een site maken waarin de consument getrakteerd wordt op mooie voorbeeld foto’s van tegels die ze leveren.

De tweede opdracht was om de site voor te bereiden op een toekomstige webshop.

De laatste opdracht was het invoeren van een pop up venster waarbij klanten de laatste nieuwtjes voorgeschoteld krijgt.

Bezoek de site vandijktegels.nl en bekijk het eind resultaat.

Bewust Annemarie

Case naam

Bewust Annemarie

De website van Bewust Annemarie is vanaf scratch opgebouwd. De opdracht was om een frisse uitnodigende website te maken. Bewust Annemarie is een leefstijlcoach en sportvoedingsadviseur.

Er is gekozen voor de kleuren rood en oranje als de huisstijlkleuren. Rood staat voor vastberadenheid en energiek. Oranje staat voor positiviteit en plezier.

Het logo is speels, en krachtig. We hebben visitekaartjes, briefpapier en banners ontworpen voor diverse social media sites.

Bezoek de site bewustannemarie.nl en bekijk het eind resultaat.

Jolanda Hellings

Case naam

Jolanda Hellings

Jolanda Hellings is actief als (extern) vertrouwenspersoon en een mediator. De opdracht was om een site te bouwen die vertrouwen uitspreekt en zeer toegankelijk is. Om de toegankelijkheid te vergroten is er ook een chatbutton toegevoegd voor de bezoekers van de site.

Er is gekozen voor de blauw als hoofdkleur in de site. Blauw staat voor gedisciplineerd, professioneel en betrouwbaar.

Het logo lijkt op een pad dat je bewandeld met een open einde. Er is altijd licht aan het einde van de tunnel.

Bezoek de site jolandahellings.nl en bekijk het eind resultaat.

Knopper Juridisch Advies

Case naam

Knopper Juridisch Advies

De website van Knopper juridisch advies stond nog volledig in het teken van de advocatuur en diende omgezet te worden naar juridisch advies. Daarbij diende het logo ook aangepast te worden naar een iets modernere uitstraling.

De oude teksten zijn herschreven waarbij er rekening is gehouden met SEO. Met behulp van de plugin RankMath is de site zo goed als mogelijk SEO proof gemaakt.

Bezoek de site Knopperjuridischeadvies.nl en bekijk het eind resultaat

LegalSecretary4U

Case naam

LegalSecretary4U

De opdracht was om een website te ontwikkelen waarbij SEO (Search Engine Optimalisatie) werd toegepast. Ofwel het verbeteren van de vindbaarheid van een website. De teksten werden aangeleverd en met behulp van handige plugins zoals RankMath kon precies gecontroleerd worden of de site SEO “Proof”was.

De paarse kleur uit het logo diende prominent aanwezig te zijn op de site. De site moest strak en fris overkomen.

Bezoek de site van LegalSecretary4U om het eind resultaat te bekijken.

Pedicure Corinda

Case naam

Pedicure Corinda

De opdracht was om de oude website helemaal opnieuw te restylen. Het moest een gebruikersvriendelijke en toegankelijke site worden. Daarbij diende ook nog flyers ontworpen te worden in lijn van de website.

De website is ook voorzien van een woocommerce shop. Klanten kunnen er cadeaukaarten kopen en direct afrekenen.

De site moest de kwaliteit uitstralen van de praktijk van Pedicure Corinda. Na de lancering kreeg de opdrachtgever de bevestiging van nieuwe klanten dat zij op basis van de site voor haar praktijk hadden gekozen.

2Separate

Case naam

2Separate

2Separate is gespecialiseerd in mediation voor scheidingszaken. De site moest daarom een uitstraling krijgen van rust en helderheid.

De opdrachtgever heeft zelf een infomercial aangeleverd die embedded diende te worden in de site.

Tevens diende de bezoeker de mogelijkheid te krijgen om documenten te downloaden van de site.

Volg me ook op Instagram!

Chat openen
Hi welkom op mijn site.
Kan je niet wachten en wil je direct in contact met me komen? Dat kan hoor. Open je Whatsapp en we kunnen chatten. Tot zo.