Betaalbare diensten

01

Logo Design

De eerste indruk is meestal bepalend. En vaak begint dat met een aansprekend logo. Het logo is voor een groot gedeelte bepalend voor de uitstraling van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat het logo datgene uitstraalt waar het bedrijf voor staat. Met een professioneel ontworpen logo kan men zich onderscheiden van de concurrenten en een duidelijke boodschap overbrengen.

02

Search Engine Optimization

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO[1]) is een onderdeel van zoekmachinemarketing. Dit kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine. Dit gebeurd op basis van relevante trefwoorden of trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). 

03

Een betaalbare website razendsnel gebouwd

Een goedkope website laten maken is mogelijk met WordPress. Ik richt mij voornamelijk op de front-end van websites. Het draait in eerste instantie om het vormgeven van websites in het internet. Ik gebruik diverse plugins die ontwikkeld zijn voor de backend van WordPress. Tijdens het designen van een betaalbare website hou ik al rekening met de vindbaarheid van de website. Doordat ik voornamelijk werk met gratis themes en plugins kan ik betaalbare websites maken voor mijn klanten.

04

Grafische vormgeving

Onder grafische vormgeving verstaan we het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Zo kan je bij mij terecht voor flyers, visite kaartjes, briefpapier, menukaarten etc. Ik maak hiervoor gebruik van Affinity Designer, Affinity Photo en Affinity Publisher

05

Website onderhoud

Het stopt niet met het bouwen van een WordPress site en het live zetten daarvan. Regelmatig dienen plugins opnieuw geüpdate te worden. De online wereld staat nooit stil en daarom moet het onderhouden van de WordPress website op een goede manier uitgevoerd worden. Ik zorg ervoor dat de beveiliging van jouw website tegen hackers geoptimaliseerd is. En dit alles voor een lage prijs.

06

Online marketing

Mijn diensten omvatten het volledige spectrum van marketingactiviteiten, van het ontwikkelen van pakkende content en het ontwerpen van overtuigende campagnes tot het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Ik heb succesvolle campagnes geleid voor een breed scala aan bedrijven, variërend van B2B-franchiseformules tot consumentgerichte B2C-merken.

Betaalbare website laten maken? Vraag dan nu snel een offerte aan!

Laat je inspireren

Een overzicht van de door mij gerealiseerde projecten
Chat openen
Hi welkom op mijn site.
Kan je niet wachten en wil je direct in contact met me komen? Dat kan hoor. Open je Whatsapp en we kunnen chatten. Tot zo.