Diensten

01

Logo Design

De eerste indruk is meestal bepalend. En vaak begint dat met een aansprekend logo. Het logo is voor een groot gedeelte bepalend voor de uitstraling van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat het logo datgene uitstraalt waar het bedrijf voor staat. Met een professioneel ontworpen logo kan men zich onderscheiden van de concurrenten en een duidelijke boodschap overbrengen.

02

Search Engine Optimization

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO[1]) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). (wiki pedia)

03

WordPress webdesign

Ik richt mij voornamelijk op de front-end van websites. Het draait in eerste instantie om het vormgeven van websites in het internet. Ik gebruik diverse plugins die ontwikkeld zijn voor de backend van WordPress. Tijdens het designen van de website hou ik al rekening met de vindbaarheid van de website.

04

Grafische vormgeving

Onder grafische vormgeving verstaan we het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Zo kan je bij mij terecht voor flyers, visite kaartjes, briefpapier, menukaarten etc. Ik maak hiervoor gebruik van Adobe Illustrator, Adobe Photoshop en Adobe Indesign.

05

Website onderhoud

Het stopt niet met het bouwen van een WordPress site en het live zetten daarvan. Regelmatig dienen plugins opnieuw geüpdate te worden. De online wereld staat nooit stil en daarom moet het onderhouden van de WordPress website op een goede manier uitgevoerd worden. Ik zorg ervoor dat de beveiliging van jouw website tegen hackers geoptimaliseerd is. En dit alles voor een lage prijs.

06

Social Media begeleiding

Je kan bij mij ook terecht voor social media begeleiding. Kun je wel een handje gebruiken om wegwijs te worden in de vele mogelijkheden die social media je biedt om je doelgroep te bereiken, dan kan ik je daarmee helpen. We kunnen naar je toekomen en uitleggen hoe het werkt en hoe je de beste resultaten kan behalen.

WordPress User scroll top icon
Chat openen
Hi welkom op mijn site.
Kan je niet wachten en wil je direct in contact met me komen? Dat kan hoor. Open je Whatsapp en we kunnen chatten. Tot zo.