Case Studies

WordPress Website
showcase

Hieronder tref je ter inspiratie enkele WordPress website voorbeelden aan die ik heb gebouwd. Ik ben er trots op dat ik voor allerlei verschillende organisaties deze sites heb mogen bouwen. Ik heb websites gebouwd voor kleine ondernemers en zzp’ers, ambitieuze start-ups, maar ook voor de grootste zeepjes leverancier van Europa. Van een wordpress webshop tot aan een zakelijke informatieve webshop, je kan het hier allemaal vinden. Hieronder tref je ook voorbeelden aan van logo’s die ik heb ontworpen en flyers. 

Volg mij ook op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Een wordpress website maken in slechts 5 dagen. Het kan echt!

B. Kuppens Kunststof en Aluminium

Case

De website van B Kuppens was dringend aan vernieuwing toe. Er konden geen e-mails meer verstuurd worden via de site, filmpjes speelde niet meer af en het personeel kon de site zelf moeilijk aanpassen. 

De opdracht: bouw een site die we zelf eenvoudig kunnen onderhouden en bijwerken. Alle bestaande teksten en foto’s moesten overgenomen worden van de oude site. Deze gaan ze zelf aanpassen. 

Ik heb speciale icons ontworpen in Affinity Designer om de site toch een uniek karakter te geven.  

Bekijk de site van bkuppens.nl en volg hoe ze hun site gaan vullen met content.

Prebo schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

Case

Vaak krijg ik aan de telefoon te horen dat men geen nieuwe website wil want ze hebben het al zo ontzettend druk. 

Bij Prebo hebben ze ook voldoende opdrachten, maar vinden ze het belangrijk dat de online aanwezigheid net zo netjes verzorgt is als het werk dat ze leveren.

Een heldere doch eenvoudige website was de opdracht. Wie zijn we en wat doen we. 

Bezoek de site en bekijk of de missie is gelukt: Prebo.nl

The Art of You

Case

The Art of You is een fotostudio van Frans van Zon. De ideale werkplek voor hobbyist en professionele fotografen. De site moest net zo’n strakke en moderne uitstraling krijgen zoals de fotostudio. 

In deze site zijn verschillende technieken toegepast om dit voor elkaar te krijgen. Van horizontale- tot verticale scroll pagina’s. Voor de mobiele gebruikers is de techniek aangepast zodat hij ook daar lekker op loopt.

Bekijk snel het eindresultaat en laat je verassen. The Art of You

Studio Spijk

Case

Stijlvol en elegant. Dat was de opdracht. De voorkeur ging uit naar een zwart witte site. Dit werd echter toch iets te kil ervaren. De kleuren zijn nu van het zwart af zodat de site iets warmer wordt. 

Het logo is met de hand getekend door Roos van der Tuin. Vervolgens is het logo gedigitaliseerd met Afinity Designer. Het vector bestand is nu eenvoudig te gebruiken voor alle drukwerk. 

Als laatste heeft Roos een spoedcursus WordPress gekregen zodat ze zelf teksten en foto’s kan aanpassen. Bezoek de site  StudioSpijk.nl en check het eindresultaat.

Harry Robben keukens

Case

De opdracht was om een eenvoudige website te ontwikkelen en daar ook de teksten voor te schrijven. Harry Robben Keukens staat voor duurzaamheid, creatief en betrouwbaarheid. Dat moest de site uitstralen. 

Het logo is opnieuw gedigitaliseerd en er zijn foto’s gemaakt van de werkplaats en bewerkt in Affinity photo.

Bezoek de site van harryrobbenkeukens.nl  en bekijk het eindresultaat.

Pecunia Bewind

Case

Kan je snel een website bouwen in WordPress? Ja dat kan. In slechts drie dagen tijd werd de site van Pecunia Bewind gebouwd. Van het ontwerp van het logo tot de integratie van Woocommerce webshop tot het ontwerp van het briefpapier. 

De groene kleur in het logo symboliseert, groei en harmonie. En de kleur paars combineert de stabiliteit van blauw en de energie van rood. Ook wordt het geassocieerd met wijsheid en waardigheid.

Bezoek de site van Pecuniabewind.nl  en overtuig jezelf dat je een professionele WordPress website kan krijgen in drie dagen tijd.

Advocatenkantoor De Leeuw

Case

De opdracht voor advocatenkantoor De Leeuw was om een site te bouwen waarbij de potentiële cliënten snel tot de kern van de zaak konden komen. Er moesten voldoende call to action momenten ingebouwd worden. Alles staat in het teken om cliënten ertoe te bewegen om voor advocatenkantoor De Leeuw te kiezen.

De kleuren oranje en blauw uit het logo zijn doorgetrokken in de gehele site. Oranje staat voor vastberadenheid, aanmoediging en stimulatie. En de kleur blauw staat voor vertrouwen, loyaliteit, waarheid en wijsheid.

Bezoek de site deleeuwadvocaten.nl  en bekijk het eind resultaat.

Taha facility services

Case

Taha facility services wilde graag dat de website haar huidige dienstverlening beter zou belichten. Daarbij moest de website volledig responsive zijn en veel call to action features hebben. 

Taha facility services staat voor een professionele organisatie die een dienst levert waar de klant en de medewerker trots op kunnen zijn. De website moest dat gevoel ook uitstralen. 

Bezoek de site tahacleaning.nl en bekijk het eind resultaat.

Tegeltechniek J. van Dijk

Case

De oorspronkelijke website van vandijktegels.nl bestond in eerste instantie uit alleen een landingspagina. De opdracht was om een site maken waarin de consument getrakteerd wordt op mooie voorbeeld foto’s van tegels die ze leveren. 

De tweede opdracht was om de site voor te bereiden op een toekomstige webshop. 

De laatste opdracht was het invoeren van een pop up venster waarbij klanten de laatste nieuwtjes voorgeschoteld krijgt. 

Bezoek de site vandijktegels.nl en bekijk het eind resultaat.

Bewust Annemarie

Case

De WordPress website van Bewust Annemarie is vanaf scratch opgebouwd. De opdracht was om een frisse uitnodigende website te maken. Bewust Annemarie is een leefstijlcoach en sportvoedingsadviseur.

Er is gekozen voor de kleuren rood en oranje als de huisstijlkleuren. Rood staat voor vastberadenheid en energiek. Oranje staat voor positiviteit en plezier. 

Het logo is speels, en krachtig. We hebben visitekaartjes, briefpapier en banners ontworpen voor diverse social media sites.

Bezoek de site bewustannemarie.nl en bekijk het eind resultaat.

Jolanda Hellings

Case

Jolanda Hellings is actief als (extern) vertrouwenspersoon en een mediator. De opdracht was om een WordPress website te bouwen die vertrouwen uitspreekt en zeer toegankelijk is. Om de toegankelijkheid te vergroten is er ook een chatbutton toegevoegd voor de bezoekers van de site.

Er is gekozen voor de blauw als hoofdkleur in de site. Blauw staat voor gedisciplineerd, professioneel en betrouwbaar. 

Het logo lijkt op een pad dat je bewandeld met een open einde. Er is altijd licht aan het einde van de tunnel. 

Bezoek de site jolandahellings.nl en bekijk het eind resultaat.

Knopper Juridisch Advies

Case

De WordPress website van Knopper juridisch advies stond nog volledig in het teken van de advocatuur en diende omgezet te worden naar juridisch advies. Daarbij diende het logo ook aangepast te worden naar een iets modernere uitstraling. 

De oude teksten zijn herschreven waarbij er rekening is gehouden met SEO. Met behulp van de plugin RankMath is de site zo goed als mogelijk SEO proof gemaakt. 

Bezoek de site Knopperjuridischeadvies.nl en bekijk het eind resultaat

LegalSecretary4U

PC LegalSecretary4U

Case

De opdracht was om een website te ontwikkelen waarbij SEO (Search Engine Optimalisatie) werd toegepast. Ofwel het verbeteren van de vindbaarheid van een website. De teksten werden aangeleverd en met behulp van handige plugins zoals RankMath kon precies gecontroleerd worden of de site SEO “Proof”was. 

De paarse kleur uit het logo diende prominent aanwezig te zijn op de site. De site moest strak en fris overkomen. 

Bezoek de site van LegalSecretary4U om het eind resultaat te bekijken.

Pedicure Corinda

Case

De opdracht was om de oude website helemaal opnieuw te restylen. Het moest een gebruikersvriendelijke en toegankelijke WordPress website worden. Daarbij diende ook nog flyers ontworpen te worden in lijn van de website.

De website is ook voorzien van een woocommerce shop. Klanten kunnen er cadeaukaarten kopen en direct afrekenen.

De site moest de kwaliteit uitstralen van de praktijk van Pedicure Corinda. Na de lancering kreeg de opdrachtgever de bevestiging van nieuwe klanten dat zij op basis van de site voor haar praktijk hadden gekozen.  

2Separate

2Separate website images

Case

2Separate is gespecialiseerd in mediation voor scheidingszaken. De WordPress website moest daarom een uitstraling krijgen van rust en helderheid. 

De opdrachtgever heeft zelf een infomercial aangeleverd die embedded diende te worden in de site.

Tevens diende de bezoeker de mogelijkheid te krijgen om documenten te downloaden van de site. 

Chat openen
Hi welkom op mijn site.
Kan je niet wachten en wil je direct in contact met me komen? Dat kan hoor. Open je Whatsapp en we kunnen chatten. Tot zo.